6 เม.ย. 2022 เวลา 17:41 • ภาพยนตร์ & ซีรีส์
Ježek Sonic 2 (2022) — Film Online Sledujte Ježek Sonic 2 (2022) filmy online. Můžete sledovat Ježek Sonic 2 film online v HD Quality! Ježek Sonic 2 filmy, které je možné sledovat v televizi, Dekstop, machitos, tabletách, telefon také Android.
| DVD (Blu-ray) | 4K UHD | HD-1080p | HD-720p | SD-480p | MP4 |
Sledujte🎬|✮☛ https://bit.ly/370ykYrsonic2
Stažení HD🎬|✮☛ https://bit.ly/370ykYrsonic2
Poté, co víme, na které stránce bychom měli sledovat a stáhnout si film Ježek Sonic 2 (2022) v plné kvalitě a v dobré kvalitě, je dobré, abychom věděli také nějaké informace o filmu Ježek Sonic 2 (2022), které nám pomohou rozšířit náš přehled o filmu, než se podíváme. film. Tady jsou důležité informace o filmu Ježek Sonic 2 (2022), které byste měli vědět.
Popis filmu Ježek Sonic 2 (2022)
Sonic the Hedgehog 2 je nadcházející akční dobrodružný komediální film režiséra Jeffa Fowlera a scénáře Pata Caseyho, Joshe Millera a Johna Whittingtona, založený na franšíze videoher vydané společností Sega a pokračování hry Sonic the Hedgehog ( 2020). Hraje v něm Ben Schwartz, který se vrací jako hlas Sonic, se zbytkem obsazení tvoří James Marsden, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Shemar Moore, Idris Elba a Jim Carrey. Film sleduje Sonic (vyjádřený Schwartzem) a Tailse (vyjádřený Colleen O'Shaughnessey), jak se snaží zabránit doktoru Eggmanovi (Carrey) a Knucklesovi Echidna (vyjádřený Elbou) najít mistra Emeralda.
Po úspěchu prvního filmu as plány na sérii oznámila společnost Paramount Pictures pokračování v květnu 2020. Natáčení probíhalo od března do června 2021 ve Vancouveru a na Havaji. Sonic the Hedgehog 2 je naplánováno na uvedení v kinech ve Spojených státech 8. dubna 2022 společností Paramount Pictures ve spolupráci se Sega Sammy Group. V únoru 2022 společnost Paramount potvrdila, že se připravuje třetí film a spin-off série zaměřená na Knuckles.
Herec a herečka ve filmu Ježek Sonic 2 Movie (2022)
Herci a herečky jsou věci, které potřebujeme vědět, abychom věděli, kdo jsou herci ve filmu. Filmy Ježek Sonic 2 (2022) hrají špičkoví umělci, včetně těchto:
Tika Sumpter, Jim Carrey, Ben Schwartz, Idris Elba, James Marsden, Natasha Rothwell, Shemar Moore, Adam Pally, Lee Majdoub.
To jsou herci a herečky, kteří hráli ve filmu Ježek Sonic 2 (2022), což jsou možná někteří z umělců, které známe a milujeme.
Kompletní informace o filmy Ježek Sonic 2 (2022)
Následují informace o žánru filmu, zemi produkce, délce trvání filmu, režisérovi, scénáři, hudbě a další.
Ježek Sonic 2
USA Sonic the Hedgehog 2
Slovensko Ježko Sonic 2 (méně)
Akční / Dobrodružný / Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA / Japonsko, 2022, 110 min
Režie: Jeff Fowler
Scénář: Patrick Casey, Josh Miller, John Whittington
Kamera: Brandon Trost
Hudba: Junkie XL
Hrají: Tika Sumpter, Jim Carrey, Ben Schwartz, Idris Elba, James Marsden, Natasha Rothwell, Shemar Moore, Adam Pally, Lee Majdoub
Produkce: Neal H. Moritz, Toru Nakahara, Toby Ascher
Zvuk: Erik Aadahl, Ethan Van der Ryn
Kostýmy: Debra McGuire
To je pár informací o tom, kdo je režisér a štáb při natáčení filmu Ježek Sonic 2 (2022).
Synopse a datum vydání Ježek Sonic 2 (2022)
Synopse a datum vydání jsou další důležité věci, které musíme vědět před sledováním filmu Ježek Sonic 2 (2022), stejně jako synopse filmu Ježek Sonic 2 (2022) a datum jeho vydání.
Synopse Ježek Sonic 2 (2022)
Poté, co se Sonic usadil v Green Hills, touží dokázat, že má na to, aby byl skutečným hrdinou. Jeho zkouška přichází, když se Dr. Robotnik vrací s novým partnerem, Knucklesem, při hledání mystického smaragdu, který má moc zničit civilizace. Sonic se spojí se svým vlastním pomocníkem Tailsem a společně se vydají na cestu po celém světě, aby našli smaragd, než se dostane do nesprávných rukou.
Obsahy
Ve chvíli, kdy Doktor Robotnik (Jim Carrey) osudově uvízl na Houbové planetě, ztratil ježek Sonic jediného opravdu schopného nepřítele. A začal se hodně nudit. Občas vypomůže policii dopadnout pár „nepolapitelných“ gaunerů, ale jinak nemá svou modrou energii do čeho vrhnout, což jeho největšího kámoše, šerifa Toma (James Marsden), docela stresuje. Mnohem víc než škody, které za něj musí platit. Jenže vynalézavý Robotnik dokázal nalézt způsob, jak ze svého houbového vězení uniknout a vrátit se na Zemi,
a navíc se spojil s ježurou jménem Knuckles, což je chlupatá červená koule plná zloby a unikátních schopností, které jsou podobné těm Sonicovým. Tahle nebezpečná dvojka sleduje dva hlavní cíle. Prvním je pomsta Sonicovi a druhým nalezení a ovládnutí nekonečného zdroje energie, který by z Robotnika udělal vládce celé planety. Přesile naštěstí nebude Sonic čelit sám, ale s podporou dvouocasého lišáka Tailse, který mu přišel na pomoc z jiné dimenze, protože tady jde o všechno. (CinemArt)
Poté, co se Sonic usadil v Green Hills, je připraven na větší svobodu a Tom (James Marsden) a Maddie (Tika Sumpter) se dohodnou, že ho nechají doma, zatímco jedou na dovolenou. Ale sotva jsou pryč, když se Dr. Robotnik (Jim Carrey) vrátí, tentokrát s novým partnerem Knucklesem hledat smaragd, který má moc budovat a ničit civilizace. Sonic se spojí se svým partnerem Tailsem a společně se vydají na cestu za smaragdem, než se dostane do špatných rukou.
Datum premiéry filmu Ježek Sonic 2 (2022)
Premiéra Ježek Sonic 2 (2022) je v České republice naplánována na 31.03.2022. Den po jeho vydání jej můžete sledovat na naší streamovací službě výše.
Poskytli jsme vám několik důležitých informací o filmu Ježek Sonic 2 (2022), takže pokud se na film díváte, už o filmu víte.
Filmová kvalita Ježek Sonic 2 (2022)
Kvalita videa je další důležitou věcí při sledování filmů. Výběr nejlepší kvality videa nám samozřejmě může zvýšit pohodlí při sledování celého filmu Ježek Sonic 2 (2022). Zde jsou pravděpodobně věci, na které se nás zeptáte ohledně kvality videí, která poskytujeme
Jaká kvalita videa je poskytována na vašem webu?
Poskytujeme mnoho kvalit pro zvýšení vašeho pohodlí při sledování a stahování filmů na našich stránkách, včetně Ultra HD, HD 1080p, HD 720p, HD 420p a MP4. To vše také doplňujeme o čistou kvalitu videa a čistý zvuk.
To je od nás odpověď o našich stránkách, doufejme, že vás přesvědčí k návštěvě našich stránek. Existuje také několik věcí, na které se můžete zeptat na našich stránkách spolu s vysvětlením.
Jaké žánry a filmy jsou uvedeny na vašem webu?
Poskytujeme pro vás mnoho filmů, od nově uváděných filmů až po filmy starší, které pro vás zajišťujeme. Film, na který se chcete podívat, můžete snadno vyhledat ve vyhledávací kolonce. Samozřejmě, pokud poskytujeme mnoho filmů, žánr filmu se také liší od Romance, Akce, Horor, Krimi, Scifi, Thriller, Drama a další.
Jaké titulky a dabing jsou na vašem webu k dispozici?
Titulky a dabing při sledování filmů jsou nutností. Abychom vám usnadnili strávení obsahu dějové linie filmu. Na našem webu jsou filmy dostupné s českými titulky a v českém dabingu. A také si můžete vybrat další jazyky, zejména globální jazyky, konkrétně angličtinu, kterou si můžete vybrat.
Jaké nástroje mohou přistupovat k vašemu webu?
V dnešní době je snadný přístup na stránky streamovací služby. Můžeme k němu přistupovat kdykoli, ať jsme kdekoli. Níže jsou uvedeny nástroje, které lze použít k přístupu na naše stránky, včetně mobilních chytrých telefonů, iPhonů, počítačů, notebooků, notebooků, PS4 a chytrých televizorů. Výše uvedené informace jsou nástrojem, který můžete použít k přístupu na naše stránky.
To je otázka, která může být ve vaší mysli, to je vysvětlení, které vám můžeme poskytnout. Vždy se snažíme dát to nejlepší, protože náš slogan je to nejlepší pro vás a vaše pohodlí.
Děkujeme, že jste si přečetli článek o filmu Ježek Sonic 2 (2022)
Dokončili jsme článek, který jsme vytvořili, doufáme, že vám může poskytnout malý přehled a náhled na film, který chcete vidět. Děkujeme, že jste si přečetli náš článek, snad pro vás bude užitečný a usnadní vám nalezení filmu, na který se chcete podívat. Doufáme, že si web, který sdílíme, uložíte, abyste na náš web mohli později snadno přejít.
Google Keyword:
Ježek Sonic 2 (2022) Celý Film 2022
Ježek Sonic 2 (2022) celý film Český Dokumentární
Ježek Sonic 2 (2022) Filmové premiéry
Ježek Sonic 2 (2022) celý film Česka cz dabing,
Ježek Sonic 2 (2022) sleduj filmy
Ježek Sonic 2 (2022) online cz titulky
Ježek Sonic 2 (2022) CZ HD Film o filmu
Ježek Sonic 2 (2022) premiéra
Ježek Sonic 2 (2022) online cz
Ježek Sonic 2 (2022) online cz dabing
Ježek Sonic 2 (2022) Celý Film
Ježek Sonic 2 (2022) Titulky
Ježek Sonic 2 (2022) DVD filmy
Ježek Sonic 2 (2022) Blu-ray filmy
Ježek Sonic 2 (2022) online cely film CZ
Ježek Sonic 2 (2022) online ke shlednuti
Ježek Sonic 2 (2022) cz dabing online ke shlednuti
Ježek Sonic 2 (2022) online
Ježek Sonic 2 (2022) online film cz
Ježek Sonic 2 (2022) online ke shlédnutí
Ježek Sonic 2 (2022) celý film Cesky
Ježek Sonic 2 (2022) celý film zdarma ke shlédnutí
Ježek Sonic 2 (2022) celý film cz dabing
โฆษณา