26 พ.ค. 2022 เวลา 18:35 • ภาพยนตร์ & ซีรีส์
Sledujte Tajemství staré bambitky 2 (2022) Celý Film zdarma s českým dabingem alebo titulkami
Sleduj Tajemství staré bambitky 2 (2022) – Celý Film CZ Dabing HD Kvalite | Sleduj Filmy Online, Tajemství staré bambitky 2 (2022) – Online Titulky Filmu Dabing CZ, Tajemství staré bambitky 2 (2022) – Sleduj Filmy Online CZ Dabing HD Kvalite, [Bombuj-HD] Tajemství staré bambitky 2 (2022) Film CZ Dabing [Online], [Sledovat-HD] Tajemství staré bambitky 2 (2022) Film Online [CZ Dabing]
| 4K UHD | 1080P FULL HD | 720P HD | MKV | MP4 | DVD | Blu-Ray |
SLEDOVAŤ ▶️▶️ https://t.co/yIlUKMo6yO
STIAHNUŤ ▶️▶️ https://t.co/yIlUKMo6yO
Filmova-online!! "Tajemství staré bambitky 2" je 2022 Czech Republic, Slovakia Komedie film režiséra Mário Ondriš a hlavní role Tereza Kostková, Ondřej Sokol .
Těsně před Vánoci oznámí Ivaně, která žije jen pro rodinu, její manžel Martin věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana, rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem.
Další z party Ela je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David. Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa, který se po rozvodě s Věrou podruhé oženil s mladší Broňou.
Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra a chce svého muže opustit v čase předvolební kampaně…
Pohádka
Česko, 2022, 104 min
Režie: Ivo Macharáček
Scénář: Evžen Gogela
Kamera: Jan Kvasnička
Hudba: Václav Noid Bárta
Hrají: Tomáš Klus, Kamila Janovičová, Ondřej Vetchý, Miroslav Vladyka, Jiří Lábus, Veronika Khek Kubařová, Petr Štěpánek, Otmar Brancuzský
Obsahy
Z Jakuba je král, z Aničky královna a rodina se rozrostla o zvídavou princeznu Johanku. Ta nejraději tráví čas u milujícího dědečka Karaby, který se rozhodl věnovat už jenom hrnčířskému řemeslu.
Zlotřilí rádcové Lorenc a Ferenc byli vyhnáni z království, potloukají se po světě a hledají místo, kde by mohli znovu začít kout pikle. A mladá, nezkušená královna Julie ze sousedního království se stane vhodným nástrojem jejich pomsty.
Že by nastal čas oprášit tajemnou bambitku, která doposud ležela dobře ukrytá a povolat na pomoc loupežníka Karabu? Kdo však ví, kde mu je konec? A není to jenom pohádka pro malou princezničku? Lorenc a Ferenc nastraží na Karabu důmyslnou past. Teď je potřeba spojit síly, aby spravedlnost a láska konečně zvítězily.
Tajemství staré bambitky 2 premiéra
Tajemství staré bambitky 2 online cz
Tajemství staré bambitky 2 trailer
Tajemství staré bambitky 2 freefilm
Tajemství staré bambitky 2 download
Tajemství staré bambitky 2 song
Tajemství staré bambitky 2 soundtrack
Tajemství staré bambitky 2 online
Tajemství staré bambitky 2 csfd
Tajemství staré bambitky 2 billie eilish
Tajemství staré bambitky 2 bombuj
Tajemství staré bambitky 2 cinema city
Tajemství staré bambitky 2 cinestar
Tajemství staré bambitky 2 cz trailer
Tajemství staré bambitky 2 čsfd
Tajemství staré bambitky 2 premiéra čr
Tajemství staré bambitky 2 dabing
dvd Tajemství staré bambitky 2
Tajemství staré bambitky 2 film
Tajemství staré bambitky 2 kino
Tajemství staré bambitky 2 v kinech
Tajemství staré bambitky 2 stáhnout
Tajemství staré bambitky 2 ulozto
Tajemství staré bambitky 2 vstupenky
Tajemství staré bambitky 2 2022
โฆษณา