ชาบู (ล่ะแมนวา1.2)
แร็พอีสาน   อ๊อฟ สงกรานต์   แร็พ   ลูกทุ่ง   อีสาน   โสด
เนื้อเพลง ชาบู อ๊อฟ สงกรานต์ Ft. เเร็พอีสานกินข้าวผู้เดียว ไปเที่ยวกะบ่มีหมู่ คนมีผู้สาวบ่ฮู้ บ่โสดคงบ่เข้าใจ มีสมาร์ทโฟนกะใช้บอกฮักผู้ใด๋บ่ได้ ราคาบ่แม่นขี้ร่าย เว้ามาล่ะหน่ายจั่งแม่นมันเหงา นับมื้อกะแฮงอุก เฟซบุ๊กกะเอาบ่อยู่ แห่งเล่นแห่งพ้อรูปคู่ แห่งพ้อแห่งเหงากว่าเก่า ซางบ่หลูโตนหนอคนเทิ่งฟ้าเห็นว่าบ่เว้า ไผหนอสิคิด
คือเฮา จ่มแลง จ่มเช้า ยังมิดซีหลี (กะซางบ่)ซุกหลังใส่จักบาดแหน่น้า ล่ะแม่นวา คนที่เป็นเนื้อคู่อิหลี ตอนนี้เพิ่นอยู่ไส กามเทพบอกที ซุกใส่กันคือจั่งไก่ตีโลดได้บ่ อยากมีคนเคียงคู่ ควงแขนไปกินชาบู ไปไสกะใส่เสื้อคู่ บอกเพิ่นให้ฮู้แหน่เถาะ ขั่นเพิ่นกะเหงาคือกัน สะกิดเพิ่นแหน่ได้บ่ ให้เพิ่
นมาโพสหน้าวอล์ ว่าโอ้ ว่าโอล่ะหนอ (ขั่นซั่นเฮาสิได้พ้อกันบ่ โสดกะด้อกะเดี้ย) ลมหนาวพัดมา 4 ห้องหัวใจอ้ายว่าง โปรดเถิดนงค์คลาน มาเป็นคู่ซ้อนได้บ่ สิบ่ให้ยุ่งไต่ไรตอม สิหอมแก้มน้องสุมื้อเช้าค่ำ สิเฮ็ดการบ้านล่ะก่อนนอนทุกวัน จนเจ้า
พอใจ นึ่งข้าวล้างถ้วย กะเฮ็ดได้สุแนว สิให้เกือข้าวแมว หรือให้เกือข้าวหมา กะสั่งมาโลดหนา สิบ่ขัดใจนาง สิยอมเฮดสุอย่างให้เจ้าซำบายใจ ว่าแต่เทวดาสิส่งมาตอนใด๋ อย่าให้ถ่าโดนหลายมันอดใจบ่ไหว เข้าใจแหน่ว่าอยู่คนเดียวมันเป็นไปบ่ได้ แนมเบิ่งเนื้อคู่กะจักสิมาตอนใด๋ กะเห็นใจคนโสดแหน่เด้อสู ห่าขั่วมึงเอ้ยยย
1 ถูกใจ
75 รับชม
แสดงความคิดเห็นของคุณ...
  • 1
    โฆษณา